Tough-run 12 km

De 12 km Tough-run

Is een polderavontuur voor de die hards die niet bang zijn voor een stukje lopen, beetje modder, natte voeten en wat klimwerk. De Polderchallenge is een combinatie van mud, trail, obstacles, survival en een flinke dosis fun. De finish halen staat gelijk aan winnen. Inschrijven kan via de link. Wees er op tijd bij, want vol is vol! Elke deelnemer die de finish haalt krijgt een felbegeerd herinneringsshirt. Inschrijven kan vanaf 15 jaar.

 

Locatie:

Start en finish zal zijn op het evenemententerrein naast de basisschool Aventurijn Antoniusstraat 2, Standdaarbuiten.

Startnummers:

Praktische informatie voor de 2018 editie volgt te zijner tijd.

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid op de truckerparkeerplaats aan de rand van het dorp (bij rotonde). Vanaf hier is het +/-300 meter lopen naar de startlocatie.

Kleedlokalen:

Praktische informatie voor de 2018 editie volgt te zijner tijd.

Starttijden:

Er wordt gestart vanaf 12.00 uur.

Inschrijven:

De inschrijving voor de Polderchallenge Standdaarbuiten 2018 is gesloten. Wij wensen de deelnemers veel succes en plezier en begroeten hen en alle toeschouwers graag op 2 september a.s. op onze Polderchallenge lokatie !

Toeschouwers:

Naast het deelnemen aan de Polderchallenge Standdaarbuiten is het ook voor toeschouwers erg leuk om te komen kijken! Op de routekaart staat aangegeven waar de beste en leukste plekken zijn om lopers aan te moedigen. Deze plekken zijn ook met de fiets goed te bereiken.

Vragen:

Voor vragen aan de organisatie dient u gebruik te maken van het contact formulier.

 

Volg ons ook op Facebook

WordPress Facebook Likebox Plugin Develop & Designed by A WP Life Team

Onze sponsors