Inimini-run

 

De Inimini-run

Is een polderavontuur voor de jongere bikkels van 5 t/m 8 jaar. Je legt een parcours af van +/- 600 meter met verschillende obstakels en hindernissen. Het is wel verplicht om de run samen met een volwassene te lopen die je begeleidt. Deze hoeft de hindernissen niet te doen, maar het mag natuurlijk wel. Elke deelnemer die de finish haalt krijgt dit jaar ook een felbegeerd herinneringsshirt.

 

Locatie:

Start en finish zal zijn op het evenemententerrein naast de basisschool Aventurijn Antoniusstraat 2, Standdaarbuiten.

Startbewijzen:

Praktische informatie voor de 2019 editie volgt te zijner tijd.

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp zelf en op de truckerparkeerplaats aan de rand van het dorp (bij rotonde). Vanaf hier is het +/-300 meter lopen naar de startlocatie. Er staan verkeersregelaars die de weg zullen wijzen.

Kleedlokalen:

Praktische informatie voor de 2019 editie volgt te zijner tijd.

Starttijden:

Praktische informatie voor de 2019 editie volgt te zijner tijd.

Inschrijven:

De sluitingsdatum voor de inschrijving voor dit onderdeel is verstreken en zodoende is de inschrijving voor deze run gesloten.

Toeschouwers:

Naast het deelnemen aan de Polderchallenge Standdaarbuiten is het ook voor toeschouwers erg leuk om te komen kijken! Op de routekaart staat aangegeven waar de beste en leukste plekken zijn om lopers aan te moedigen. Deze plekken zijn ook met de fiets goed te bereiken.

Vragen:

Voor vragen aan de organisatie dient u gebruik te maken van het contact formulier.

 

 

Volg ons ook op Facebook

WordPress Facebook Likebox Plugin Develop & Designed by A WP Life Team

Onze sponsors